Ingen rubrik

Idag har det varit en lång och jobbig dag i skolan. Stökigt, som vanligt. Men annars har jag inte gjort något utan bara slappat har inga läxor tills imorgon men ska börja läsa på So om första världskriget, har prov i det på fredag, sen ska jag kolla No om ljus och sen blir det Tyska, och så har jag engelska, ganska mycket. Men imorgon slutar jag tidigt så jag drar hem och pluggar. Men är trött och seg. Ska till läkaren på onsdag med mitt knä och så får jag se vad han säger, vad jag behöver. Måste bli av med den här värken i knät som jag har jämt. Nu ska jag kolla på någon serie, det handlar om riddare och medeltiden....
Förlåt för jag inte gjorde några tidsinställda inlägg, orkade inte och förlåt för jag inte la in någon bild på sakerna jag köpte.

//Frida


Fösta Advent!

Idag är det första advent!

Kan ta lite kort på sakerna jag köpte båda på Globen och i Farsta. Men jag har inte gjort mycket utan jag har bara reddigerat bilder från i fredags så och det är mycket kvar måste fortsätta nu så jag nånsin blir klar kan lägga upp bilder på vad jag ska baka idag på dan. Jag lägger upp bilder på mina köpa också lite senare.
Nu ska jag fortsätta med bilderna!
// Frida

Söndag

Godmorgon på er!
Just nu sitter jag här i mitt rum och är inne på datorn som ni ser. Men igår bloggade jag inte för hela dan var jag borta, jag och mamma åkte till Farsta och shoppade lite kläder. Köpte en jacka och en ny BH. Men sen åkte vi och handlade mat på Maxi. Så vi kom typ hem vid fyra eller fem. Idag ska jag slappa ska läsa på min So om första världskriget. Jag ska baka lite och så skulle vi pynta lite, för det är ju första advent och snart är det första December. Idag ska mamma ringa hunduppdödaren och fråga lite om valpar, vi har bestämt oss för att skaffa en valp och nu har vi hittat en uppfödare i Stockholm som ska ha valpar till Våren 2012 och då kanske vi har en liten valp till Sommaren. Men det är rasen Norwichterrier. Kan lägga upp en bild på rasen, jag var ju på Horse Show i fredags och det var grymt kul. Jag hanlade inte så mycket på mässan utan jag köpate 2 par ridbyxor och 3 st hundtäcken och så lite små krams, hundtäckerna var 3 för 30 kr och det var ju extemt biligt!
Fotade ca 400 bilder. Kan lägga upp någon nu men jag ska skicka lite bilder
till min kompis som var med för hon hade ingen kamera med sig och jag fick bäst bilder.
Slänger in några bilder.
Blir några tisinställda inlägg idag!
Här är en bild på rasen. Bilden är tagen från http://www.litenhund.se
Globen bilder:
Så nu orkar jag inte lägga in mer men det blev några smak prov!
Det är Copyright på mina bilder!!!
//Frida

@globen Horse show

Japp, nu sitter jag här och det är pause här! Har kollat på mycket hoppning och jag har väldigt mycket bilder har ju fotat med kameran! Så nu ska jag visa sen! Men kan lägga in bilder på hur det ser ut just nu....
Puss
//Frida


Fredag! (Mobilbloggar)

Äntligen Fredag! Japp vaknade precis, så jag är typ helt död. Men idag blir det skolan och sen Globen Horse Show! Ska gå på mässan först och sen blir det ju showen och jag har laddat kameran nu i natt så den är klar. Men nu måste jag börja fixa mig börjar om en och en halv timme ska fixa håret och så! Men nu måste jag sluta!
Puss
//Frida


Förlåt.......

Ja, jag vet att jag måste skärpa mig!
Nu har jag bestämt mig att börja blogga men det kanske kommer bli många inlägg som är från mobilen och kanske utan bilder. Men idag var jag i skolan och vi hade klassens dag och då kollade vi på 2,5 filmer. Asså vi skulle se två men vi började med första beck och ingen ville typ se den så vi bytte till *Tusen Gånger Starkare*, jag har ju sett den och jag tyckte den var sådär! Men efter den så hade vi lunch men ingen var typ sugen på mat så vi skulle sammlas igen vid klassrumet vid tio över tolv. Då började vi kolla på någon amrekansk komedi som var helt okej. Men sen gick jag hem och nu sitter jag här har inte gjort så mycket utan jag ska börja med min tyska läxa som jag igentligen inte kommer ihåg vad det var men ska smsa min kompis och fråga vad det var...
Men nu måste jag börja innan klockan rinner i väg!
Min gulliga hamster Alvin! :-D
// Frida

Jag jag ska börja blogga!

Jag måste skärpa mig, men skolan tar upp min lediga tid, antingen läxor eller prov!
Jag är ju tvungen att lägga ridningen på hyllan denna termin för jag har gjort illa knät som jag skrev för ganska längesen. Men jag har inte varit och ridit på väldigt länge.
Det har oxå hänt saker som jag inte vill och saker som är väldigt personliga för mig och därför har jag inte mått bra. Men jag kan inte lova någon vidare bra uppdatering. Idag var jag och såg Twilight Breaking Dawn och den var grymt bra. Men mamma måste låna min datorn och jag måste sluta nu så hörs kanske ikväll fast då blir det ett mobilinlägg.
Hare gött!
Dålig mobil bild från Turiket 2010!
//Frida

Sjuk (Mobilbloggar)

Ja, jag är sjuk och har faktiskt varit hemma sen i onsdags så idag blir det fjärde dan jag är hemma. Men asså jag har fått en riktig förkylning, i fredags hade jag jätte hög feber och min morfar var tvungen att komma och se till mig för jag har inte mått bra och jag var typ nära på att svimma några gånger. Det är på bättrings vägen, som tur va! Tyvärr missade jag att göra mitt prov, asså det är ju inte så att jag gråter ihjäl men jag orkar bara inte göra provet på en omprovs dag för det är på torsdag EFTERMIDDAG asså efter jag slutat börjar det typ. Men jag ska prata med våran lärare, kommer ligga as långt bak i matten och nästa vecka har vi prov och så. Men ska försöka ät lite...

// Frida


Love You!

Jag älskar dig❤


Tar bloggpaus

Ja, jag tänkte ta bloggpaus i några dar, är inte på humör för att blogga...
// Frida

RSS 2.0