Gott nytt år! Önskar Frida


Photoshop

Nu har jag saffat Photoshop och kommer bli mer roliga inlägg och bättre uppdatering från min del. Ska lära mig lite sen blir det renovering på bloggen och hoppas på bättre statesik.......
// Frida

Chai latte

Nu sitter jag här och driker Chai latte, från våran kaffemaskin. Jag tycker det är jättegott!
Idag blev det inte äta ute mamma köpte två sallader som vi åt här hemma, var ju storm idag på dan, eller har väl lugnat ner sig lite nu. Imorgon ska jag till min mormor och morfar, mamma och jag tar tåget sen hämtar morfar oss vid tågstationen. Skulle fika där sen ska jag åka till Björn Borg affären och kolla på trosor, tänkte köpa några snygga, sen ska jag köpa photoshop! Är glad och ivrig....
På torsdag är det slapp, ska ju till läkern då, får se vad han säger. När det blir operation, hoppas så snart som möjligt. Sen har jag inget bestämt, men fredag drar jag in till stan för att shoppa.
Men jag ska köpa:
- Jeans
- Necessär
- Topp
- Plånbok
- Väska?
Det tror jag var det jag vill köpa just nu sen kanske jag hittar något annat snyggt. Det är lite för imorgon och fram till fredag. Kanske bloggar lite senare annars imorgon på morgonen.
En bild från Hellasgården i våras....
Copyright by Frida Jansson

// Frida

Ett glas julmust!

Nu sitter jag här med ett glas julmust, det är grymt gott! Men sitter här och bara glor på tv, för en stund sen provade jag chai latte, det var grymt gott.....
Nu för det bli ett Godnatt inlägg!

Godnatt alla läsare ;)

//Frida


Det är storm!

Det har varit storm i typ två dar. Träd har fallit och det blåser så himmla mycket. Men mamma och jag ska åka och äta lite sen på dan, för mamma skulle kllippa sig. Har inte så mycket mer att säga utan ska äta lite.
Försöker blogga lite idag på dan....
// Frida

Home again!

Yes, I'm home now!
Kom hem för en stund sen från små ställen. Men idag köpte jag en bh och inget mer. Det har varit en ganska lungn dag. På onsdag ska jag åka och köpa Photoshop som jag har tjatat på i flera "år". Jag har velat ha det ganska länge och nu när jag har pengar så får jag köpa det för 800 för mamma lägger till 100 kr för att det finns på nätet för 800 men mamma orkar inte hålla på med betalning på kort så då sa hon att hon lägger till en hundring. Tack!
Så då blir det många redigerade bilder!
Imorgon ska jag inte göra mycket utan jag ska ta det lungt mamma är ledig så vi skulle ut och äta lite.
Orkar inte blogga mer. Bloggar nog mer imorgon slänger in ett tidsinställt inlägg....
En bild från Globen Horse Show 2011
Copyright by Frida Jansson

// Frida

Julrea eller?

Japp, nu har julrean börjat!
Idag ska jag tycärr inte julhandla, utan vi skulle bara åka och kolla på lite saker på media markt, för mamma fick en kaffemaskin och hon ville kolla efter en lite kapsel hängare eller vad det heter?
Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag ska till stan på fredag och handla. Jag vill ha photoshop men jag vet inte om jag ska köpa den eller önska mig den i födelsedags present, för jag fyller år i Februari.
Min önskelista eller vad det heter är:
- En cykel
- Photoshop?
- En box med Gossip Girl
Det var det jag vill ha nu.
Tänkte köpa ett eller två iphone skal till min tele. Nu har jag inte mer att säga, utan bloggar ikväll eller senare på dan.
Saknar sommaren i Turkiet....
// Frida

Juldagen

Idag är det juldagen, vi ska till Farmor & Farfar.
Kan ta lite kort på telefonen. Lägger in dom sen.
Har inte så mycket att berätta, jo juste vi har hittat en tik som är parad nu som kommer få valpar i Februari och då är de klara för leverans i Maj? tror jag.
Ska träffa den här lilla hårbollen idag :)
// Frida

Förlåt för dålig uppdaterning....

Förlåt för dålig uppdaterning nu runt Jul.
Men det har varit så här att det har varit riktigt mycket nu, så jag har bara inte hunnit blogga ocg faktiskt har jag inte haft någon lust med att blogga. Ska försöka bättra mig.
Igår var det ju Julafton och man åt så man mådde dåligt, mamma hade glömt att köpa laktosfritt mjölkprodukter och jag glömde ta mitt piller. Så jag hade grymt ont i magen. Iallafall så ungefär efter Kalleanka lite senare började julklapps utdelningen.  Kan säga vad jag fick men orkar inte säga allt.
-Pengar
-Sängkläder
-Parfymer
-Smink
-Datorgrejer
-Kläder
- och lite till....
För mig har det varit en riktigt bra julafton, är riktigt nöjd och min mamma blev as nöjd med sin julklapp från mig, min brosa och min pappa, Hon fick en........Kaffemaskin. Vi har haft en förut men den var så himmla högljud och mamma ville ha en kapselmaskin och det fick hon. Det bästa är ju att man kan göra varmchoklad i den.....
Juste har inte berättat att jag red ju Hellen i onsdag! Kände ett riktigt sug på att rida. Och frågade då Hellens ägare om det var okej att jag åkte och red Hellen, och hon sa att det var helt okej.
Så jag åkte till Hellen med Lina, men tyvärr kunde inte Lina rida för Tindra var stel och hade ont i vänstar sida, så det blev en promenad för Tindra. Men jag ville rida och provade med mitt knä. Hon var riktigt pigg och jag var ju lite osäker på galopperna för det var halt och svårt att se vart det var halt, men så var det också att hon var så j'vla pigg och stark så jag vågade inte riktigt galoppera, jag tog det en gång och kände att det gick riktigt fort. Ångrade att jag inte tog snodden på henne för när hon väl vill springa så gör hon det, för Hellens ägare sa att ta det lungt hon är super pigg. Juste provade täcket på henne och det passade grymt bra!
Kan lägga upp en fin bild på mig och Hellen som Lina tog i onsdags.
Hoppas ni har haft en riktigt bra julafton.
Här är min sötnos i onsdags... :D <3
Copyright by Frida Jansson

// Frida

Trött

Idag är det söndag. Jag tycker den här helgen har rusat fram och jag har inte riktigt gjort något kul utan bara slappat. Imorgon är det skola och jag går till fyra. Ska ju klippa mig, ni kan få se en bild imorgon hur det blev mellan före och efter. Kommer vara ganska kortklippt imorgon kväll. Idag ska vi slappa ska städa mitt rum och göra rent åt min hamster, vi får besök av den as söt liten valp/unghund, hon är riktigt gullig. På tisdag har jag skolavslutning. Äntligen lov!
Nästa vecka har jag inga planer....
Vill värkligen rida nu känner suget efter att få rida. Tänkte fråga om jag får prova rida och se hur det går med knät!
Nu orkar jag inte blogga mer.
// Frida

5 saker om mig!

1: Jag har tandställning och kommer kanske få bort den nu i jul eller tills nästa år!

2: Jag är grymt mörkrädd och hatar mörker, typ börjar gråta varje gång det blir mörkt och jag är ensam!

3: Jag gråter till alla filmer! 

4: Jag har svårt att hitta kompisar för jag är blyg, jag har svårt att hitta kompisar som passar mig...

5: Älskar typ kärleksfilmer och önskar typ att det var jag som var den där tjejen som fick den underbara killen!


det var lite om mig!....


// Frida


Hejsan!

Har inte mycket att säga!

Men jag kan säga direkt att det här kommer att bli ett flum inlägg så läs inte om du hatar sådana!

Men just nu sitter jag här och ska snart kolla på "Hjältegalan". Det är riktigt mörkt ute  just nu.
nu vet jag inte var jag ska skriva med hejdå.....






// Frida......


Äntligen fredag!

Yes, nu är det fredag!
Är riktigt tött nu vill värkligen och behöver jullov. Nästa vecka går jag bara måndag och tisdag sen har jag Jullov. Gud va skönt. Men på måndag slutar jag typ 4 och på tisdag slutar jag vi 3 tiden. På måndag ska jag till Frissan och klippa mig inför julen. Ska färga hemma men kanske i helgen om vi orkar. Men jag har inget planerat utan jag ska slappa denna helg. Lovade Jojjo och Teo att klippa mig i hlegen men tyvärr hade hon inga tider... Så det får bli till på måndag. Juste, ska ta in granen och pynta den och så ska jag fota lite, men det som är jobbigt är att jag antlingen måste fota med iphone-kameran eller med system och det är så himmla jobbigt att föra över bilder från system, ibland strular blogg.se appen och då går det inte att lägga in bilder. Jag blir galen på den här appen för ibland går det och ibland inte. Men men, imorgon ska jag slappa och sova så länge jag ville inte bli väckt av något alarm som ringer varje morgon vid sex. Men det ska bli riktigt skönt att det blir jullov nu! Men juste jag ska tillbaka till läkaren i mellandagarna med mitt knä och så ska vi se en bra tid när vi ska operera knät, känns jobbit men så är det! Jag är as sur för jag kanske inte får prova ländtäcker på Hellen.
Har inte så mycket att berätta just nu, idag blir ju slappa har ont i huvudet och har haft det typ hela dan. Ska kolla på "Hjältegalan" tror jag det heter, ganska kul. Men nu tänkte jag kolla på "Grey´s anatomy". Kan slänga in en bild, men har tyvärr bildbrist just nu, så ni får en gammal bild som jag har laggt upp förut....

image description
En ful bild på mig i bilen på väg till Ullared för ett bra tag sen. Ush!

//Frida


Hemma igen!

Japp nu är jag hemma igen från röntgen. Det gick bra men var ganska läskigt. När vi kom dit så fick vi inte vänta länge men det tog ju typ bara ungefär 20-25 min men var ganska jobbigt....
Jag har inte så mycket att berätta om untan jag bloggar kanske senare. Orkar inte blogga mer, imorgon ska jag till skolan och jag måste göra två tal men jag har typ ångest för jag hatar att stå inför en stor klass....
Snygga Oliva ville leka lite men halkade.... ;P
Älskar låten!!!
//Frida

Har en ledig dag!

Japp, är ledig idag från skolan för jag ska till stan och röntka mitt knä och det kommer att ta en stund och sen skulle pappa och jag ta något och äta får se vad det blir. Övertalade pappa om att vi tar bilen in för jag orkar inte ta tåget och sitta och hosta på folk utan skönare att ta bilen. Kanske bloggar senare idag men ska försöka blogga ikväll på min datorn, snodde mammas datorn nu medans hon pratar i telefon så då bloggar jag lite snabbt. Imorgon ska jag till skolan och då skulle vi baka lussekatter och pepparkakor på hemkunskapen. På slöjden är jag ju klar med mitt ländtäcke men jag har inte provat det nu i höst/vinter för jag har ju gjort illa knät. Jag ska prata med läkaren och fråga óm jag kan rida innan operationen. Vill värkligen rida nu i vinter, är riktigt mysigt när snön kommer. Men unda om det kommer någon snö i år. Nu ska jag äta lite frukost, men försöker blogga i bilen....



Saknar dig♥

// Frida


Sjuk

Är hemma och är sjuk, alltså jag är förkyld och mår dåligt. Vaknade imorse vid sex av att mitt alarm börja och mådde skit, så mamma sa att jag skulle va hemma och då gick jag och la mig igen och då somnade jag om och vaknade vid kvart i nio det var riktigt skönt att sova, är lite piggare och efter jag sovit försvann mitt halsont!
Men idag måste jag till optikern för att kolla ögonen med linserna, jag är tvungen att gå för det hade svårt med nya tider och jag måste få mina linser till nästa år. Men iallafall så har jag ätit Lussebulle nu till frukost. Har kollat på tv resten av morgonen. Jag vill börja rida men jag måste till läkaren först och se vad han säger om jag kan få rida nu i vinter, men jag har lust att rida på jullovet för det är så himmla mysigt. Har inte så mycket mer att berätta mer om än att jag är sjuk.
Imorgon är jag ledig fårn skolan för jag ska till stan och röntka knät....
En härlig bild från förra vintern, när jag red min förra medryttarhäst Saga!
Copyright by Frida Jansson

// Frida

SOS västkust

Kollar på SOS västkust. Älska programmet, men idag gick jag till skolan med as ont i halsen och hostade så lungorna sprängs. Så jag gick hem vid tolv tiden och det gick inte jag orkade inte. Mamma och jag har bakat lussekatter för imorgon är det Lucia och vi börjar med lucia uppträdande imorgon. Imorgon blir en lugn dag. Men nu börjar Anno 1790, så jag måste sluta!
//Frida


Godmorgon

Hejhej!
Ska snart till skolan och det blir en lång och jobbig dag idag, hoppas ni mår bra.
Ska gå men Lollo och jag måste sluta nu för ska fixa mig och sen måste jag dra. Kan slänga in någon snygg bild på fina jag ;)
Jag när vi skulle till Gröna Lund med klassen....  man måste ju kunna bjuda på sig själv ... :/
// Frida

Nu är helgen slut!

Imorgon börjar skolan, har ingen längtan.
I veckan går jag bara måndag,tisdag,torsdag och fredag för jag ska vara ledig och då ska jag åka till stan och rönka knät. Så då är jag ledig.
Men igår var jag ju på Hundmässan och det var kul och väldigt mycket folk och halt när mamma och jag åkte. Kollade på utställningen och just Norwichterrier gruppen och dom var så söta! Kollade också på rasparaden och det var jättegulliga hundar. Men det jobbigaste var att det började klila i min näsa och halsen och lite i ögonen, men det var ju flera hundra raser under samma tak, så det är ju klart man känner, alltså man kan vara allergisk mot en hundras, det är väldigt komplicerat att berätta om.
Iallafall så kollade vi lite och så fick vi lite prover och tidningar, det  var jättekul att se alla möjliga hundraser.
Sen efter åkte vi till Rusta och kollade lite hittade lite julklappar och sen åkte jag och mamma till Port73 och där köpte jag mer julklappar, sen åkte vi hem. Idag har jag bara slappat och haft tråkigt, har blivit lite förkyld så jag tog det lungt och kollade på film. Imorgon är det ju skola som vanligt, går väldigt länge imorgon. Efter ska jag bara hem och ta det lungt. På tisdag blir det en synundersökning för att kolla upp hur det går och om mina linser är bra. Juste bakade något nytt recept jag så, Pepparkaksmuffins, dom blev jättebra och var super goda. Är riktigt nöjd med dom!
Just nu är jag inte på jättebra humör är lite sur och arg.... Men det ska inte gå ut över er!
Kan bjuda på någon/några bilder.
Några Globen Horse Show bilder, njut!
Copyright by Frida Jansson
TA INTE!

// Frida :D

Saknar dig! ♥

Jag saknar dig!
Kollar igenom mina bilder på datorn och jag saknar dig så j*vla mycket!
Jag vill inte att det blir såhär!!!







Jag älskar dig så j*vla mycket!
Du betyder allt!



Fredag

Äntligen fredag, efter en tuff vecka så är det fredag, idag ska jag slappa, jag känner mig inge bra. Är snorig och hosa. Börjar blir riktigt trött på att vara sjul 24/7. Idag skulle mamma hyra film och vi skulle ha fredags mys och bara ta det lungt, ska kolla lite på Idol är inte så jätte intresserad av det. Jag älskar Idol men jag gillar inte riktigt de som är i final. Imorgon blir det kul då ska jag och mamma åka på hundmässan och kolla, ska kolla lite hundtillbehör. Som jag sa var det kul igår på Gladö men jag kännde att ridgruppen var lite för lätt för mig, men vi skulle ringa ridskolan och få prata med ridläraren och se va hon tycker.
Men jag lägger in några tidsinläggda inlägg och gör några roliga inlägg.
Så här mycket snö var det föra vinter det här fotot är taget 2 december 2010!
Copyright by Frida Jansson

// Frida :)

Det är storm!

Bu är det storm det blåser as mycket och regn/snöar! Men idag blir det skolan sen slapp. Ska vara hemma ikväll och på lördag blir det hundmässan. Igår var jag och provred på en ny ridskola som heter Gladö Ridskola, jag skulle prova i en P2(=ponny nivå 2) jag fick en seg och sur ponny som heter Caramell, jättefin men dock väldigt seg i ridhuset så till slut fick jag ett spö och då blev hon lite piggare. Kan slänga in en bild på henne om det går och den är från gladös hemsida. http://www5.idrottonline.se/GladoRS-Ridsport/Vara-hastar/Ponnierandrastalldjur/Caramell/

//Frida


Till skolan

Nu är jag på väg till skolan och det är halt och kallt! Men idag är det en kort dag. Går typ till ett idag. Men nu måste jag sluta blogga! Hörs senare
Puss
//Frida


Godmorgon

Ligger i sängen och drar mig än stund. Vaknade av att mamma föna håret utanför min dörr. Jag har sovmorgon egentligen. Men idag är det skola och efter blir det plugg inför prov. Så idag är en as tråkig dag. Men tänkte kolla på julkalender idag såg den första avsnittet och det var ju bra! Den här veckan är det inte då mycket utan det blir mer prov så till på onsdag kanske jag inte bloggar för jag har mycket att plugga till inför onsdag och torsdag sen är vi klara. Men i helgen ska jag till hundmässan i Älvsjö. Men nu ska jag börjar fixa mig!

//Frida


Gäsp!

Japp, sitter här och gäspar. Är riktigt trött vet inte varför, men jag ska kolla igenom mina prov som jag har i No och Tyska, No på onsdag och Tyska på torsdag. Men idag har vi varit på mediamarkt och kollat skulle köpa en glassmaskin som var billig men den var tyvärr slut. Men sen åkte vi och handlade, har köpt två julklappar, en till min brosa och till min mamma, men säger inte här vad jag har köpt.... Ska hålla koll på julklappar till pappa,mormor,morfar,farmor och farfar.
Men vi ska äta strax så Hejdå bloggar senare ikväll KANSKE.
//Frida


RSS 2.0